31.05.10

Lahemaa matk 1.-3. august 2010

Lääne-Viru Maavalitsus kiitis ANK projektikonkursi raames heaks meie Lahemaa matka projekti "Looduses on vahvam!" (Eelmises postituses on, jah, pealkiri veits viltu läinud, kuna töös oli neid mitu - aga pealkiri ei olegi põhiline!) Projektikonkursi tulemused on üleval siin: ANK projektikonkursi 2010 tulemused. Projektis osalevad kaasrahastajatena ka Haljala vald ja Vinni vald.

Kuna on looduskaitseaasta, võtame pea arvutist välja, haarame seljakotid ja läheme matkama Lahemaale, et uurida ja pildistada loodust. Selleks sõidame 1.-3. augustil Loobule, Lahemaa Matkakeskusesse, kus on kavas:

Öine aardejaht
Kanuumakt
Looduse pildistamine
Telkimine
Loodusrajal matkamine
Lõkkeõhtud

Telk ja magamiskott tuleb endal kaasa võtta, aga ülejäänu (sh toitlustamine) on olemas ja osalejatele tasuta.

Projektis osaleb 10 noort Vinni vallast (MTÜ Vinni Valla Noored) ja 10 noort Haljala vallast (Haljala noortekeskus), pluss Viru-Jaagupi noortetoa ja Haljala noortekeskuse juhatajad Nigel Mann ja Greete Toming.

Kui oled vanuses 11-15 ja tahad omandada uusi kogemusi, avastada loodust ja leida uusi sõpru - anna noortetoa juhatajale teada ja tule vaata, mida põnevat looduses teha saab!

Pärast matka toimub kõigi osalejate vahel fotovõistlus ja noortetoas ja Internetis fotonäitus. Selleks ei ole sugugi vaja tippklassi fotoaparaati, sobivad hästi ka mobiiliga tehtud pildid! Peaasi, et kaadrisse on tabatud midagi huvitavat või ilusat loodusest - loomad, linnud, taimed, putukad, mutukad, jõed, järved, taevas, maa, päike, metselaja jälg või kaunid kastetilgad!


Lähem info osalejatele pärast registreerimise lõppemist.  

Noortekas alates 2. juunist üleval regamisleht, samuti võimalus end kirja panna siit - rega kiiresti, sest kohtade arv on piiratud! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar