04.05.10

ANK projekt "Looduses on lahedam!"

Esitasime uue projektitaotluse Lääne-Viru maakonna avatud noortekeskuste (ANK) projektikonkursi raames.

Läbivaks teemaks on loodus, sest käesolev aasta on ju looduskaitseaasta. Kavas on minna suvel (vast juuli või augusti teises pooles) Lahemaa rahvusparki telgimatkale, uurida ja pildistada loodust (fotovõistlus ja hiljem fotonäitus!), teha sporti ja mängida põnevaid mänge (nt GPS-mäng või öine aardejaht) Loobus, Lahemaa Matkakeskuses ja selle ümbruses.

Projektis osaleb ka kümme noort Haljala noortekeskusest, kuna teine suur eesmärk on seada nendega sisse püsivad suhted, et tulevikus koos üritusi korraldada ja koostööd teha ning kogemusi ja teadmisi vahetada.

See projekt on mõeldud eelkõige meie põhikooliealistele noortele, kes tahavad omandada uusi kogemusi, avastada loodust ja leida uusi sõpru. Matkal tuleb osata teistega arvestada, olla valmis väiksemaid aitama ja koos töötama. Päris palju on siin isetegemist ja isekorraldamist, nii et meie kümneliikmelisse gruppi on teretulnud kõige hakkajamad, kes uute väljakutsete ja ülesannete ees kartma ei löö!

Otsus projekti kohta peaks tulema maikuu lõpuks, nii et igaühel on nüüd aega selleks mõttes valmistuda. Kui projekt heaks kiidetakse, algab kohe regamine ja bronnimine ja muu ettevalmistav sebimine! :) 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar