10.03.10

Hernehirmutis 2010!

1. märtsist kuni 23. aprillini 2010 toimub MTÜ Vahejaam korraldusel konkurss "Hernehirmutis 2010". Osalemiseks tee üksi või sõprade või klassikaaslastega taaskasutatavatest esemetest vaimukas, tehniliselt üllatav ja originaalse lahendusega hernehirmutis. Teha võib ka mitu.

Konkursiks registreeri aadressil k.riho2neti.ee, märkides ära kontaktisiku või juhendaja nime, telefoninumbri ja e-postiaadressi ning kooli, asutuse või muu grupi nimetuse ja suuruse (võib hiljem muutuda).

Valmistamisel eelista kasutatud materjale, tooteid ja esemeid (vajadusel saab neid MTÜ Vahejaama poest tasuta). Hernehirmutis peab olema:

* 500mm kuni 2200 mm pikk ja kõige rohkem 30 kg raske;
* teisaldatav;
* praktiliselt kasutatav;
* ilmastikukindel;
* vähemalt pool aastat hooldusvaba.

Oma hernehirmutis või hernehirmutised esita hiljemalt 23. aprilliks 2010 MTÜ Vahejaam poodi Koidula 1, Rakvere (Tsentrumi II korrus). Koos tööga esita A5 formaadis silt (vt Lisa 1 siin), kus on info teostajate kohta. See riputatakse töö külge.
Igal hernehirmutisel on oma nimi või märgusõna. Veel esita A5 formaadis ümbrikus info autori(te) kohta, nimed ja kontaktandmed, loomisprotsessi lühikirjeldus ehk hernehirmutise valmimise lugu.

Laekunud tööd paneb MTÜ Vahejaam oksjonile, mille tuludest kuni 50% suunatakse koolinoorte koolivälise tegevuse toetuseks.

1000-kroonise auhinna saavad 7. mail nii kõige vaimukam hernehirmutis, kõige praktilisem hernehirmutis kui ka kõige originaalsema tehnilise lahendusega hernehirmutis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar