11.08.09

TUDUSOO MATK 23.-25. AUGUSTIL!

23.-25. augustil läheme Tudusoo kaitsealale, kus on läbi metsa ja soo järve äärde viiv matkarada. Seal on ka vaatetorn, kust saab vaadata kaugele. Veel on seal katusealused grillimiskohtadega ja sinna jääme telkima.

Kavas on hea seltskond ja mõnus chillimine - matkame, ujume, pildistame, püüame kala, korjame seeni, sööme marju, püstitame võidu telke, teeme lõket, tõrjume sääski, grillime vorste, praeme seeni, räägime õugusjutte, küpsetame vahukomme ja vahime taevatähti ja tulnukaid. Üldse teeme igasugu asju, mida ainult metsas teha saab!


Transport, söögid-joogid ja muud vahendid (nt vesi, vardad ja sääsetõrje) on kõik noorteka poolt, nii et kaasa on vaja võtta vaid iseennast, telk (nt mitmepeale) ja magamiskott, õng, ujumisriided, rätik, soojad riided ja muu tarvilik kraam. Telgid, magamiskotid ja muu suurema kraami viib Nigel treileriga kohale.

Väljasõit on 23. augustil kell 16.00 noorteka eest, tagasi 25. augusti lõuna paiku. Kui oled tulija, pane ennast kirja - regamise leht lehvib Jaagupi vahel ringi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar